Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Killinger efterladt i haveforening: Se billederne

To kattekillinger blev fredag 13. september fundet i nyttehaverne i Enghaven ved Allerød - nyt hjem efterlyses til de 12 uger gamle killinger

Af Mads Hussing

En langsom sultedød ventede to kattekillinger, der er blevet dumpet i nyttehaverne ved Engholm nær Allerød. Det mener Else Rambow, der fandt de to killinger. Hun har gennemt årene taget sig af bortløbne katte, som har forvildet sig ud i Enghaven og formidlet dem tilbage til deres hjem. Samtidig indfanger hun vildkatte i området og er fodervært, samt har et tæt samarbejde med Danmarks eneste kattespykolog Lene Houe.

Else Rambow fortæller, at de to killinger er sat af i en have tæt ved MC-huset, hvor de sad og ventede på deres mor. Ifølge Else Rambow, så vil killinger, der har levet af kattefoder og mælk fra moderen, ikke have en chance for at overleve i naturen. De vil samtidig blive siddende og vente på at blive hentet.

De har fået midlertidigt ophold nu, og Else Rambow håber på, at der findes mennesker eller et internat, der vil åbne deres hjem for killingerne.

Læsere kan henvende sig til Else Rambow på telefon 6133 8635, for at aftale at se nærmere på kattene med henblik på at overtage en af dem eller begge to.

Bliv ven med Lokalavisen.dk på Facebook, og få vores tophistorier på din væg - KLIK HER

Publiceret: 16. September 2013 13:05
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt