I august 2017 uddelte Lisbet Mylov, filialdirektør i Nordea Allerød, Ildsjælsprisen og de medfølgende 10.000 kroner til Lars Eckeroth, Allerød Bordtennisklub.
I august 2017 uddelte Lisbet Mylov, filialdirektør i Nordea Allerød, Ildsjælsprisen og de medfølgende 10.000 kroner til Lars Eckeroth, Allerød Bordtennisklub.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom med et forslag: Hvilken ildsjæl skal belønnes?

Ildsjælsprisen på 10.000 kroner skal uddeles igen

Kom med et forslag: Hvilken ildsjæl fortjener at få 10.000 kroner og den hæder, der følger med, hvis man bliver udvalgt til at modtage Ildsjælsprisen?

Allerøds store pris skal uddeles påny. Og som altid gives prisen til en person, en gruppe af mennesker eller en forening, der fortjener anerkendelse for en særlig indsats for andre borgere i Allerød Kommune.

Læs også: Lars blev overrasket med pris: Jeg er meget glad

Modtagerne findes på basis af indsendte forslag fra borgerne, så kom med dit bud - det skal bare være indleveret inden torsdag 1. marts. Forslag kan sendes på mail til: lisbet.mylov@nordea.dk eller sendes som almindeligt brev til Nordea Allerød, ligesom forslag kan afleveres i banken på M.D. Madsensvej 7.

Ildsjælsprisen - med det fulde navn 'Allerøds Ildsjælspris - Nordea-Fondens Gode Liv-Pris' - har været uddelt siden 2001. Prisen uddeles nu to gange om året, og hver gang følger der foruden hæderen en check på ikke mindre end 10.000 kr. med.

Bag prisen står Nordea Allerød og Allerød Nyt.

Publiceret: 13. Februar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt