Superkryb og Superhud

Det sker i januar og februar på Allerød Biblioteker

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Allerød Biblioteker har en række spændende arrangementer på plakaten i det nye års første måneder. Bibliotekernes folder for januar og februar er netop sendt på gaden, og her er der tilbud til både store og små, gamle og unge.

I januar måned bydes der bl.a. på 'Godnathistorier for voksne' - det ultimative hygge-arrangement. I mørket blandt alle bøgerne vil man i fred og ro kunne høre historier, der bliver læst op af personalet.

Og så gentages succesen med 'Girls Night Out': Anette K. Poulsen, der er kendt fra sin bog 'Superhud' og fra TV2's Go' Morgen Danmark, kommer på besøg. Det bliver en rigtig venindeaften, med champagnebar og goodiebags.

Er du gravid eller nybagt forælder, er der flere gode tilbud til dig på Lynge Bibliotek. Her kan du, som en del af det nye tiltag 'Babyonsdag i Lynge' høre om den gode fødsel og om træning efter fødslen.

Og så kigger TV2's dyreekspert Anders Kofod forbi. Han vil fortælle om superkryb - et arrangement for alle børn, der elsker dyr og sjove skabninger.

På bibliotekernes hjemmeside kan man danne sig et overblik over alle arrangementerne, eller man kan hente en folder på biblioteket.

Publiceret 08 January 2017 11:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV