Mungo Park inviterer til sæson-release

Kom gratis med til en aften om efterårets oplevelser på Mungo Park

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Her fra startskuddet af det nye teaterår melder Mungo Park allerede udsolgte sale. Med over 11 forskellige forestillinger i kalenderen, fordelt over 80 spilledage, løber det næste halve år stærkt, og det siges, at man skal skynde sig for at følge med.

Derfor inviterer Mungo Park til en aften, 'Mød repertoiret', hvor Mungo Parks nye teaterdirektør, Lasse Bo Handberg, og hele skuespillerensemblet fortæller om efterårets og vinterens forestillinger.

'Hør den sangbid, der aldrig kom med, se den scene, som ingen tør tale om, vær den første til at opleve en snas af den kommende premiereforestilling om 'Fritz Hansen Folket' og meget mere. Både spritnye forestillinger og gode gamle Mungo-klassikere bliver præsenteret,' lyder det i en pressemeddelelse.

Arrangementet finder sted 31. august kl. 20.00 og er gratis for alle.

Resten af efteråret på teatret byder på lidt af hvert. Man kan lytte til en flygtnings historie i 'Uledsaget', drømme sig væk til 1700-talsmysterier fra Afrika i historien om den opdagelsesrejsende bag teatrets navn i 'Mungo Park' eller se de aktuelle gæstespil fra søsterteatret i Kolding om danskertesten i 'Indfødsretsprøven' og de voldsomme kommentarer fra almindelige mennesker i teaterversionen af Ekstra Bladets debatforum i 'Nationen'.

Læs mere om datoer og tider på mungopark.dk

31. august kan man blive indviet i repertoiret og blandt andre møde den nye direktør på Mungo Park, Lasse Bo Handberg. Foto: Nikolai Linares

31. august kan man blive indviet i repertoiret og blandt andre møde den nye direktør på Mungo Park, Lasse Bo Handberg. Foto: Nikolai Linares

Publiceret 16 August 2017 14:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV