Farveglade kunstnere udstiller

Fem medlemmer af Farvegladerne på Kirkehavegård

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Fem kunstnere fra Farvegladerne udstiller på Kirkehavegård fra 15.-24. september.

Farvegladerne er en lokal kunstforening, som er født af glæden over at skabe og lysten til at udstille. Kunstnerne holder af at vise deres kunst frem, og man vil opleve, at alle nuancer udfolder sig.

Carsten Funchs faglige baggrund består i en uddannelse som reklametegner og illustrator. På denne udstilling er det dog skulpturer i granit, som præsenteres.

Mogens Frandsen udstiller skulpturer, hvor der er en fin og på samme tid rå kombination af sten, træ, glas og metal. Carsten Funch og Mogens Frandsen har lavet nogle af skulpturerne i fællesskab.

Janne Sury maler intuitivt med kraftige farver i akryl lag på lag. Det mørke og lyse i menneskesindet optager hende og afspejles i hendes billeder, ofte med et humoristisk tvist. Efter 30 år som praktiserende læge begyndte hun i en sen alder at male, og det er hendes første udstilling.

Kirsten Kam har tegnet og malet fra barnsben. I tegneriet er det den hurtige streg og specielt croquis, som har inspireret hende. I maleriet er det kontrasterne i lys og skygge og specielt lysets brydning i træernes smukke struktur, hun fanger i en koloristisk og impressionistisk streg.

Lise Magtengaard er selvlært kunstner med en legende stil dog med struktur, streger og en grafisk disciplin, som er kendetegnende for alle billeder. Lise Magtengaard bruger blæk, akrylmaling, spraymaling, tusch, stempler, stencils og akvarel til at give det helt specielle udtryk i billederne.

Udstillingen varer fra 15.-24. september med fernisering fredag 15. september kl. 19-21. Der er åbent lørdag og søndag kl. 14-17, tirsdag-torsdag kl. 15-17 samt fredag 22. september kl. 15-18.

Læs mere: www.farvegladerne.dk

Publiceret 02 September 2017 11:45

SENESTE TV