Tæt på Dicte og Hempler på Allerød Bibliotek

Nyt album på vej fra de to kunstnere, man kan møde 2. november

Allerød Bibliotek og Gaffa Library Sessions byder velkommen til en aften på torsdag 2. november kl. 19.30, hvor man har mulighed for ved en såkaldt interview-koncert at komme helt tæt på kunstnerne Dicte Vestergaard Madsen og Claus Hempler.

Dicte + Hempler er en ny konstellation, og så alligevel ikke, fremgår det af en pressemeddelelse.

De to kunstnere markerede sig tilbage i 2012 med en koncertrække under navnet 'The Dark & Stormy Sessions', der også udmøntedes i en liveskive.

Det kommende album 'Uppers' er dog en ny begyndelse, for her er de to musikere gået sammen om et album, der består af sange, der fortæller historier og et musikalsk rum, der slår gnister.

Gode fortællinger

Dicte + Hempler har skabt et fælles udtryk båret af en samling nøje udvalgte sange, der ikke mindst stammer fra Claus Hemplers store lager af uudgivet musik fyldt med gode fortællinger.

Claus Hempler havde sit gennembrud med Fielfraz i starten af 90'erne. Siden er han mere blevet kendt som crooner og fortolker af Leonard Cohens 'Alle ved besked' fra udgivelsen 'På danske læber'.

Dicte Vestergaard Madsen brød også igennem i samme periode med sit band 'Her personal pain'. Siden har hun udgivet flere soloalbum, senest i 2016 'Perfume' og deltaget i 'Toppen af Poppen' med blandt andre. Kasper Winding, Sanne Salomonsen og Johnson.

Pris 100 kroner.


jesl

Publiceret 27 October 2017 11:45

SENESTE TV