Kammerkor synger julen ind i Engholmkirken

Der er julekoncert med kammerkoret Vox Humana i Engholmkirken den 21. december

Kammerkoret Vox Humana, der senest holdt cafékoncert i den nyligt indviede Tonna Salen på Allerød Musikskole, arbejder nu med årets julekoncert, som afholdes i Engholmkirken torsdag den 21. december klokken 19.30.
I anledning af koncerten har koret samarbejdet med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor Jan Scheerer underviser i korledelse. Han har sammen med sin elev Martha Basten arbejdet med koret i indstuderingen af Benjamin Brittens juleværk 'A Ceremony of Carols'. Ved koncerten vil Martha dirigere netop dette værk, hvor harpenisten Maria Boelskov Sørensen også spiller en stor rolle.
Fik du læst: Borgergruppe har ikke givet op: Kampen mod asfaltfabrikken fortsætter
Herudover vil julekoncerten byde på en skøn blanding af julemusik, både nyt og gammelt, og der synges på dansk, engelsk og latin.
Koret synger som normalt under ledelse af Jakob Høgsbro, men har altså i anledning af julekoncerten både gæstedirigent fra musikkonservatoriet og i et par numre også fra korets egne rækker: Michael Preisel. Harpenist Maria Boelskov Sørensen og korets egen blokfløjtenist Dorthe Spang samt Jakob Høgsbro på saxofon medvirker også i forskellige numre.
Læs også: Stor musikalsk event på vej i Drive In Bio
En julekoncert så tæt på juleaften vil gøre sit til at bringe alle tilhørere i den rette julestemning med skønne toner fra kor, blid harpe og sprudlende blokfløjte.
Koncerten begynder klokken 19.30. Billetter sælges via place2book, samt ved indgangen i Engholmkirken og koster 50 kroner.A Ceremony of Carols med Vox Humana.
hhs

Publiceret 08 December 2017 09:47

SENESTE TV