Musikskolen inviterer til julekoncert på onsdag

På onsdag den 13. december slår Allerød Musikskole dørene op for en stor julekoncert med musik i mange forskellige genrer på fire forskellige scener.
I løbet af aftenen, der begynder klokken 17 og varer helt frem til klokken 21, bliver der  mulighed for at høre en bred vifte af musikskolens mange både små og store orkestre samt solister.
I den nye sal, Tonnasalen, bliver der indslag med elever på blokfløjte, klaver, guitar, klarinet og sangelever.
Fik du læst: Jørgen Johansen: "Et borgerligt Allerød uden formandsposter besat af borgerlige er ikke holdbart"
I musikskolens gamle sal kan man høre korværkstederne fra Engholm og Ravnsholt samt to steelbands - "Empty Pan Band og de erfarne Steel Jammers. Der bliver også en spændende trommesession med en stor gruppe slagtøjsspillere i "Drumline". Der bliver også mulighed for at høre en stribe bands i salen: The Kit Kats, Karma Storm, Karma Storm, Custom Fried og Clatz. Der bliver også mulighed for at høre det store blæserorkester Allerød Blæs.
I den lille sal kan man høre blæsere i MiniHarmoni, guitarelever, bandstarterelever samt forskellige bands: Drumboys, BlackRockers, Aner det ik og jazzorkestret Four Jazz.
Endelig vil der være en stribe klaver- og keyboardelever i lokale 8.
Der vil blive solgt både gløgg og æbleskiver, så den helt rigtige julestemning kan indfinde sig. 
Der er fri entré, og alle er velkomne til at komme og høre de mange lokale talenter. Man bedes huske, at der kun er begrænset parkering ved musikskolen. Alternativt kan man benytte parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen.
hhs
 

Publiceret 11 December 2017 06:24

SENESTE TV