Ældre Sagen klar med program for første halvår

Blandt gæsterne i Skoven 4 er Mads Westfall og Jan Larsen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Ældre Sagen Allerød er klar med programmet for første halvår 2018, herunder for tirsdags-møderne fra kl. 14-16 i Skoven 4.

Det hele starter med sæsonstart og præsentation af programmet 9. januar, og så bydes der ellers på den velkendte blanding af spændende, lærerige og underholdende arrangementer.

16. januar kan man således høre en rejsebeskrivelse fra Korsika, 23. januar fortæller Preben Nissen om Elvis Presley, en dansk jagerpilot beretter om oplevelser under den kolde krig, og 6. februar er der musik ved herreduoen Bastion.

Overskriften er 'Slavernes glemte spor' 13. februar, Mads Westfall underholder 20. februar, og det handler 22. februar på Kirkehavegård om Alzheimer.

Katja & Katjazzerne spiller op til koncert 27. februar, der er koncertforedrag om Johnny Cash 6. marts, og Jan Larsen fortæller om det nye Kina 20. marts.

På programmet står blandt meget andet også 'Hvaler og hvalfangst i Nordatlanten' 27. marts, modeshow 3. april, 'I Dronningens tjeneste' 10. april, 'Dansk populærmusik i 100 år' 24. april - og 1. maj er der musikalsk underholdning ved visepigerne Novicerne.

Publiceret 04 January 2018 06:00

SENESTE TV