BWSC lagde år hus til vækstmødet for Allerøds erhvervsliv, hvor man arbejdede på at give input til kommunens nye visionsplan. Pressefoto

BWSC lagde år hus til vækstmødet for Allerøds erhvervsliv, hvor man arbejdede på at give input til kommunens nye visionsplan. Pressefoto

Kommunal service vigtig for lokale virksomheder

Vækstmøde i Allerød kom med input til byrådets visionsproces

Der var flot fremmøde og god stemning til det årlige Vækstmøde for lokale erhvervs- og industrivirksomheder arrangeret af Allerød Kommune.

Denne gang blev det til et arbejdsmøde, hvor virksomhederne kom med deres input til byrådets visionsproces.

Det er en proces, hvor slutmålet skal vise retning for hele kommunen mere end 10 år frem i tiden. Som del i processen har byrådet startet en vigtig og nødvendig dialog med hinanden, med kommunens medarbejdere, med borgerne og med de lokale virksomheder, skriver Allerød Kommune i en pressemeddelelse.

Claus Berner, som er HR-direktør hos BWSC, der i år lagde hus til vækstmødet, begyndte mødet med at fortælle om BWSC og pointerede, at det er vigtigt for deres medarbejdere, at der er nem adgang til arbejdspladserne:

"Flere af vores medarbejdere bor og arbejder i kommunen. Det har en betydning for vores lokalt-boende ansatte, at den kommunale service for borgerne er i top, der er nogle gode folkeskoler i Allerød og meget skøn natur," sagde Claus Berner.

Gode drøftelser

”Vi fik nogle rigtig vigtige input og nogle gode drøftelser med det lokale erhvervsliv i dag, og det glæder mig at se det store engagement, der var til stede”, udtaler borgmester Karsten Längerich i pressemeddelelsen.

"For et par uger siden holdt vi et lignende møde, hvor vi inviterede foreninger og de frivillige kræfter i kommunen, og bad dem på samme måde give deres input til fremtidens Allerød. Når byrådet er gået i gang med en så ambitiøs vision er det helt afgørende, at vi får inddraget så mange som muligt," fortsætter han.

Virksomhederne skulle bl.a. tage stilling til, var, hvilke styrke og udfordringer i en erhvervsmæssig sammenhæng, der er i Allerød, og hvad kommunen særligt skal være opmærksom på i fremtiden.

”Noget af det, som jeg hørte dem sige, er, at styrken ved Allerød er infrastrukturen, beliggenheden, det tætte fællesskab i kommunen og mange stærke samarbejder mellem virksomhederne og kommunen om grøn- og social bæredygtighed”, siger formand for teknik-, erhvervs-, plan- og miljøudvalget Miki Dam Larsen i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 17 June 2018 07:07