Hvor er kunsten henne lige nu, spørger Peter Kær

Hvor er kunsten henne lige nu, spørger Peter Kær

Hør om de markante profiler i kunsten

Peter Kær fortæller om samtidskunsten og profilerne

foredrag Hvor er kunsten henne lige nu?

Med udgangspunkt i de to væsentligste udstillingsevents i Europa – 'Venedig Kunstbiennalen' og 'Documenta 14' i Kassel – tegner Peter Kær et billede af kunsten lige nu.

Hvem er de mest markante profiler på kunstscenen i kunstbilledet lige nu, og har nationalitet overhovedet betydning for kunsten i dag? Kær ser nærmere på en række internationale kunstnere, der repræsenterer interessante spor og tendenser i samtidskunsten her og nu.

Blandt de danske navne er Superflex, Kirstine Roepstorff og Elmgren & Dragset. Undervejs ses der også lidt bagud til de kunstneriske greb, brud og konflikter, som er med til at forme den nutidige kunstopfattelse og de refleksioner over vores eget liv, som kunsten altid rummer.

Underviser og cand.mag

Peter Kær er cand.mag. i kunsthistorie og kulturformidling. Han underviser i kunst og arrangerer kunstcaféer og museumsomvisninger. Han er også vært for tv-programmer om kunst og historieformidling for DR-K. .

Foredraget afholdes mandag 22. oktober kl. 19.30 på Allerød Bibliotek, og arrangeres af LOF Øresund i samarbejde med Allerød Bibliotek. Det koster 150 kroner at deltage.

-vik

Publiceret 04 October 2018 17:15