Som altid vil traditioner og julehygge være i højsædet, når Vennerne kalder til juletræsfest - i år søndag 9. december. Pressefoto

Som altid vil traditioner og julehygge være i højsædet, når Vennerne kalder til juletræsfest - i år søndag 9. december. Pressefoto

Vennernes juletræsfest finder sted 9. december

Støtteforeningen til LUI indbyder til sjov og fest

arrangement Vennerne holder traditionen tro juletræsfest - i år anden søndag i advent, søndag 9. december - med underholdning, sjov og fest for hele familien kl. 14.30-17 i Lyngehallen.

Billetter til 35 kr. vil være i forsalg i SuperBrugsen Lynge-Uggeløse samt i Lynge Hallens café fra 10. november. De billetter, der ikke bliver solgt i forsalg, vil blive solgt i døren på dagen.

Der udleveres gode sager på indgangsbilletten. Børnebilletten er todelt. På den ene får børnene en sodavand og tre æbleskiver, og på den anden får de en stor godtepose. På voksenbilletten får man kaffe, te og tre æbleskiver.

Underholdning, musik og sang leveres igen i år af Di 2 Synger, og Tryllestøv vil fortrylle børn og barnlige sjæle.

Vennerne er en støtteforening til LUI, og står bag en række arrangementer året igennem for at samle penge ind, så der er midler til at støtte børne- og ungdomsarbejdet under LUI.

Sælger skrabe-kalendere

Vennerne gør desuden opmærksom på, at i november måned vil man kunne træffe sælgere fra LUI's ungdomsafdelinger, der er ude og sælge Vennernes jule-skrabe-kalender samt uddele flyers om juletræsfesten.

Overskuddet fra salget af julekalenderne går til foreningens virke samt til de hold, hvorpå de unge mennesker har deres sportslige virke.

Er man ikke hjemme, når de unge mennesker lægger vejen forbi, kan Vennernes julekalender købes i kiosken i SuperBrugsen Lynge-Uggeløse.

jesl

Publiceret 31 October 2018 07:00