Foto: Ninas Naturcafé

Foto: Ninas Naturcafé

Så er der juleåbent i Ninas Naturcafé

Fut i båltønden og varmetråde under markisen. Naturcaféen er klar til julegæster med arrangementer og varer

jul Caféen i Kirkelte, Kirkeltevej 101, holder igen i år åbent fra d. 23. november. Her trodser de mørket og kulden, og de byder også velkommen til de mange sommergæster, der også gerne må komme i caféen til jul.

"Der er allerede mange bestillinger, men man kan altid bare kigge forbi – der er fut i båltønden udenfor, vi har sat varmetråde op under markisen, og de lune plaider er lagt frem," fortæller Nina.

Indendørs i caféen lyser Anne Toxværds malerier op på væggene, og hun kan træffes personligt i caféen d. 25.11. Morten fra Bagsværd Lakrids deler smagsprøver ud d. 02.12.

Store bagedag

Onsdag 28.november er der 'Store Bagedag, der er engle-værksted d. 6. december og der er juletur i skoven med Jakob Larsen 16. december.

I haven er der salg af lokale juletræer og pyntegrønt, og minsandten om ikke nogle frække nisser har gemt sig i café-haven.

Til at spise/drikke vil der være glühwein, hindbærgløgg, varme vafler, suppe, varm chokolade og den sædvanlige kagebuffet, dog med lidt julede islæt. Alle fredage i december har vi caféens bud på en julemenu.

Flere varer

Der er mange julevarer på hylderne - fx en ny serie julepynt af genbrugsmaterialer, Gisela Grahams engle, Dorthe Christiansens unikke filtede nisser og caféens egen stjernelysestage.

Der er åbent i caféen onsdag-søndag fra d. 23. november til 22. december. Alle dage fra 12-17.

Se hele programmet på www.naturcafe.dk.

-vik

Publiceret 16 November 2018 06:45