80 elever og 12 lærere på Allerød Gymnasium har arbejdet med opsætningen af 'Skatteøen'. Pressefoto

80 elever og 12 lærere på Allerød Gymnasium har arbejdet med opsætningen af 'Skatteøen'. Pressefoto

Sebastians 'Skatteøen' på Allerød Gymnasium

Årets musical spiller 31. januar samt 1. og 2. februar

scene Der er på Allerød Gymnasium tradition for en årlig musical, og i år opfører gymnasiet den evigt populære musical 'Skatteøen'. Forestillingen spiller torsdag 31. januar og fredag 1. februar kl. 19.30 samt lørdag 2. februar kl. 17.

Fortællingen stammer fra Robert Louis Stevensons roman og er dramatiseret af skuespilleren Preben Harris. Musikken og teksterne er skrevet af Sebastian. Der er tale om den klassiske fortælling om den unge Jim Hawkins, der kommer i besiddelse af et skattekort, der viser vej til den sagnomspundne Kaptajn Flints skat på Skatteøen.

"80 elever og 12 lærere har siden august arbejdet med alt fra skuespil, sang og musik til scenografi, kostumer og lys," fortæller lærer og producer på forestillingen Flemming Borg Nielsen i en pressemeddelelse fra Allerød Gymnasium.

"Sebastians musik og Harris’ dramatisering er en moderne dansk musicalklassiker, og derfor er det naturligvis med en vis ærefrygt, at vi er gået til opgaven, men eleverne har taget godt imod projektet, og vi kan nu se, at det bliver et brag af en forestilling," lover Flemming Borg Nielsen i pressemeddelelsen.

Billetter til 50 kr., 30 kr. for elever på Allerød Gymnasium og børn og unge under 18, kan købes i indgangen.

jesl

Publiceret 25 January 2019 07:10