Allerød Bibliotek, Den Grønne Guide og De Feminine Roser arrangerer stort byttemarked på Allerød Bibliotek.

Allerød Bibliotek, Den Grønne Guide og De Feminine Roser arrangerer stort byttemarked på Allerød Bibliotek.

Stort byttemarked på Allerød Bibliotek

Overskriften er: Giv hvad du har - tag hvad du kan bruge

byttemarked Allerød Bibliotek er rammen om et nyt, stort byttemarked 6. april fra kl. 10-13. Det sker under overskriften: Giv hvad du har - tag hvad du kan bruge.

Alle har ting og tøj, de ikke længere bruger. Ved at bytte med hinanden kan vi spare penge og ressourcer. Det er godt for dig, din nabo og miljøet. Og så er det faktisk rigtig hyggeligt. Så ryd op i gemmerne, tag tingene med på byttemarkedet og så er du klar til at give, hvad du har og tage, hvad du kan bruge, lyder det fra arrangørerne, Allerød Bibliotek, Den Grønne Guide og De Feminine Roser.

Du kan aflevere tøj og ting som adgangsbillet til arrangementet. Kom gerne med rene varer af god kvalitet, lyder opfordringen.

Du kan medbringe dét, som du kan have på din cykel. Hvis du har store ting derhjemme såsom møbler og hårde hvidevarer, kan du tage et foto og hænge det op på den blå væg på byttemarkedet, foreslår arrangørerne, der også beder om, at man kommer senest kl. 12.30 med sine varer.

Når man er kommet ind, skal man lægge sine varer på plads. Derefter kan man frit tage dét med, som man selv har brug for. Hvis der brug for en pause i bytteriet, kan man besøge byttemarkedets café.

'Vi har også en bod, hvor du kan bytte effekter til håndarbejde, så tag gerne garn, strikkepinde, opskrifter og lignende med,' skriver Allerød Bibliotek, Den Grønne Guide og De Feminine Roser i en pressemeddelelse.

Her kan du læse mere: dgga.dk

Publiceret 12 March 2019 08:30