Scene fra filmen 'Instant Family'. Pressefoto:

Scene fra filmen 'Instant Family'. Pressefoto: Hopper Stone/SMPSP

Når to bliver til fem – 'BabyBio' i Allerød Bio

Biografen åbner igen op for barnevogne og bleskift

Hvorfor skal de gode filmoplevelser sættes på standby, når mor eller far er på barsel? Sådan spørger Allerød Bio, der igen åbner for barnevogne og bleskift mandag 25. marts kl. 12.00.

'Til 'BabyBio' vises aktuelle film med dæmpet belysning, så du kan have din baby med ind i salen - eller der vil være mulighed for opstilling af barnevogne udenfor salen. I tilfælde af at barnet vågner, går de frivillige i caféen ind i salen og henter dig,' skriver biografen i en pressemeddelelse og fortsætter:

'Barnet kan derefter komme med ind og få slutningen af filmen sammen med dig. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til at tage din baby med ind i mørket, som altså slet ikke er så mørkt endda. Og lydniveauet er også lavere end ved de almindelige forestillinger.'

Caféen er åben, når der er 'BabyBio', og 25. marts vises filmen 'Instant Family'. Da Pete (Mark Wahlberg) og Ellie (Rose Byrne) beslutter sig for at adoptere, åbner en helt ny verden sig for dem. De håber at blive plejeforældre til et lille barn, men pludseligt står de med ansvaret for tre børn. Pete og Ellie forsøger efter bedste evne at omstille sig til forældrerollen, hvilket er noget sværere end som så.

mik.

Publiceret 20 March 2019 16:45