Nu kan man opleve havet gennem litteraturen i naturen sammen med andre. Pressefoto

Nu kan man opleve havet gennem litteraturen i naturen sammen med andre. Pressefoto

Oplev havet gennem litteraturen - i naturen

Ny omgang med natur og litteratur i Allerød

litteratur 'Da jeg var på din alder, var jeg en rigtig sømand på et råsejlsrigget skib, der sejlede på Afrika, og jeg har set løver på strandbredden om aftenen.' Citat: 'Den gamle mand og havet', Ernest Hemingway.

Nu kan man opleve havet gennem litteraturen i naturen sammen med andre.

'På april måneds tilbage til litteraturen vil vi sammen med blandt andre Hemingway 'sejle' ud på de vilde vover og høre historier om havet. Sammen med litteraturformidler Lise Falck Hansen går vi ud i naturen og får læst højt undervejs. Vi bruger naturen til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal lytte til højtlæsningen. Undervejs vil der også være samtaler om havet, litteratur og andet,' skriver Allerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

Afhængigt af vejret er deltagerne ude hele tiden, ellers går man tilbage til Allerød Bibliotek og læser. Arrangementet er for alle med lyst til litteratur.

Mødestedet er pladsen på foran Allerød Bibliotek 27. april kl. 11.00-13.30, og prisen er 50 kroner. 'Klæd dig på efter vejret og medbring gerne et siddeunderlag', lyder det fra Allerød Bibliotek.

mik.

Publiceret 21 April 2019 05:30