Morten Messerschmidt og Anna Libak debatterer både politik og synger sammen fra Højskolesangbogen den 1. maj på Lynge Kro.

Morten Messerschmidt og Anna Libak debatterer både politik og synger sammen fra Højskolesangbogen den 1. maj på Lynge Kro.

Politisk debat og sang på Lynge Kro: Mød Libak og Messerschmidt

Lynge Kro danner rammen om et særligt vælgermøde med Anna Libak og Morten Messerschmidt

Kan sang og politik forenes? Ja! Hvis man inviterer Anna Libak og Morten Messerschmidt. Sådan lyder det fra Dansk Folkeparti og Venstre i Furesø og Rudersdal, der er gået sammen om et særligt vælgermøde på Lynge Kro.

Både Morten Messerschmnidt og Anna Libak er kandidater til Folketinget, opstillet i Nordsjælland, og de er med deres egne ord 'danske i sjæl og sind - men ser dog forskelligt på mangt og meget. Den ene opstiller for Venstre og finder friheden i folkeligheden, mens den anden opstiller for Dansk Folkeparti og finder folkeligheden i fællesskabet. Én ting har de dog til fælles – nemlig kærligheden til den danske sangskat, og derfor bliver aftenen på Lynge Kro ikke bare en debataften men også en aften, hvor højskolesangbogen kommer til at supplere debatten..

I løbet af aftenen vil de to politikere, de rbegge stiller op i Nordsjælland, give deres bud på folketingsvalgets vigtigste emner ved hjælp af danske sange, som synges sammen med publikum med akkompagnement af Ove Krüger, tidl. repetitør ved Det Kongelige Teater.

Det hele sker på onsdag den 1. maj klokken 19, og alle er velkomne til både sang og debat. Der er gratis entré.

hhs

Publiceret 25 April 2019 15:45