Filmen ’The Hustle’ vises til kvindeaften i Allerød Bio. Pressefoto

Filmen ’The Hustle’ vises til kvindeaften i Allerød Bio. Pressefoto

Så er der pigeaften i Allerød Bio

Der er lagt op til en sjov pigeaften i Allerød Bio 1. juni

Film Lørdag 1. juni – er en særlig dag – for nogle. I Allerød Bio vil man gerne gøre noget for alle de piger og kvinder rundt om, som ikke lige synes, at Champions League–finalen er noget for dem. Derfor laver biografen en særlig sjov aften, specielt henvendt til det kvindelige publikum.

"Vi synes, at der skal være et sjovt alternativ til en fodboldaften – en aften, hvor pigerne eller kvinderne kan hygge sig med veninden/nabokonen, eller hvem man nu synes, og få nogle sjove og hyggelige timer sammen," siger kvinden bag idéen og selv fodboldgræsenke, Anette Lyksted fra Allerød Bios venner.

Ved et tilfælde

Idéen blev skabt sidste år, som nærmest ved et tilfælde. Anette oplevede at hendes mand, havde sat en mærkat i deres private kalender om, at han ikke var til disposition fordi to af verdens bedste fodboldhold skulle møde hinanden på grønsværen.

"Det er jeg nok ikke den eneste der har oplevet. Jeg forhørte mig lidt omkring og ganske rigtigt, så var der flere i samme situation. Så hvorfor ikke lave noget for alle os græsenker?" siger Anette Lyksted.

Oplevelsen i Allerød bio, er en pakke med den helt rigtige komedie og et glas bobler til at begynde aftenen med. Filmen er ’The Hustle’ med Anne Hathaway og Rebel Wilson, som i filmen fører sig frem. Filmen er en genindspilning af en 80’er komedie ’Fræk, frækkere, frækkest’ med Steve Martin og Michael Carne fra 1988. I den nye kvindelige udgave optræder endvidere danske Casper Christensen, der bliver taget noget så grusomt ved næsen, af de frække piger.

Gaver og vin

Inden filmen ruller over lærredet, bliver der hygget om gæsterne med et lækkert glas bobler i foyeren og en del af byens butikker, har hjulpet biografen med at skabe en spændende stemning. Der er blevet sponseret en række gaver til vores lodtrækning blandt gæsterne. Mens filmen ruller i biografen, sætter cafépersonalet Rosé på køl og efter forestillingen er det tid til hygge med levende lys, musik og plads til venindesnak.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Publiceret 16 May 2019 08:30