Bubber og Cirkus Arena kommer på besøg i Lillerød 20. juli. Pressefoto

Bubber og Cirkus Arena kommer på besøg i Lillerød 20. juli. Pressefoto

Bubber laver cirkusforestilling i Lillerød

Det sker, når han sammen med Cirkus Arena kommer på besøg 20. juli

cirkus Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus' magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen lørdag 20. juli kl. 14.00 i det rød-gule cirkustelt ved Kollerødvej i Lillerød.

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber: I 1990'erne var han konferencier i Cirkus Arena syv år i træk. Og nu er han altså tilbage - med sin helt egen cirkusforestilling.

"Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut," siger Bubber og fortsætter:

"Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med 'Cirkus ifølge Bubber' har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag."

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:

"Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen, og for de mange talentfulde artister, vi har samlet. De gør det alle sammen helt fantastisk. Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter."

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. Bubber får også besøg af cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.

Publiceret 12 June 2019 05:30