Med en stor langbordsmiddag og interviews om læsning og litteratur åbner Allerød Bibliotek læsefestivalen 'Allerød Læser'.

Med en stor langbordsmiddag og interviews om læsning og litteratur åbner Allerød Bibliotek læsefestivalen 'Allerød Læser'.

Appetit på Allerød: Festmiddag på Allerød Bibliotek

Stor langbordsmiddag åbner læsefestivalen 'Allerød Læser'

læsefestival Fredag 13. september inviterer Allerød Bibliotek på stor langbordsmiddag midt i udlånet på biblioteket. Anledningen er åbningen af bibliotekets store læsefestival, 'Allerød Læser', og alle er velkomne.

'Kom og sid blandt alle de gode historier og nyd en lækker Chilli con Carne fra Madsens Catering. Aftenens vært Mia Ben Ami interviewer bl.a. borgmester Karsten Längerich, teaterdirektør fra Mungo Park, Anna Malzer, bibliotekschef Annette W. Godt og forfatter Dy Plambeck om deres forhold til læsning og litteratur. I løbet af aftenen vil musiker Cillian Murphy, byde på smagsprøver fra sit debutalbum 'Hafnia',' skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Bibliotekets personale møder også talstærkt op, parate til at dele maden og de gode læseoplevelser med borgerne i Allerød.

Mia Ben Ami er uddannet friskolelærer, oplevelsesøkonom og inden for eventledelse og har erfaring som journalist og radiovært.

Arrangementet starter kl. 17.30. Man kan købe billet på bibliotekets hjemmeside nu.

mik.

Publiceret 25 August 2019 11:00