Indenfor hip-hop og disco er der to hold i sæsonens program fra Stenhøj Dans. Pressefoto

Indenfor hip-hop og disco er der to hold i sæsonens program fra Stenhøj Dans. Pressefoto

Stenhøj Dans byder op til en ny sæson i Allerød

Tilbyder fra 2. september både hold for de mindste og for voksne

aktiviteter Med efteråret kommer også start på dansesæsonen hos Stenhøj Dans, som begynder ny syv måneders sæson fra mandag 2. september i Fælleshuset i Rønneholtparken, Ligustervangen 81.

Instruktørerne, hos Stenhøj Dans, Jeanette Brender og Leif Stenhøj, er begge eksaminerede danselærere gennem foreningen De Danske Danseskoler og er klar til at tage imod såvel nye som tidligere elever på dansestudiet.

Og de vil gøre alt for, at give en lærerig og inspirerende undervisning med masser af godt humør, hvor alle elever, både børn og voksne, føler sig godt tilpas, lover Stenhøj Dans i en pressemeddelelse.

Hold for 3-5-årige

Mandage kl. 17-17.45 har Stenhøj Dans hold for børn på 3-5 år. Her bliver der blandt andet danset til kendte børnemelodier og MGP-musik med forskellige danse i rundkreds, hvor der bliver øvet rytme og bevægelse. Der bliver også danset lettere disco-dans og danse, hvor børnene danser sammen to og to.

Inden for hip-hop og disco er der to hold i dansestudiets program. Disse hold er for 5-8 årige mandag kl. 17.45-18.30 og for 9-12 årige mandag kl. 18.30-19.15. Holdene er for begyndere og lidt øvede.

Herefter er der hold for øvede, 13-16 år, kl. 19.15-20, hvor der danses hip-hop og street. På alle hold begyndes med en god opvarmning, hvorefter der øves trin og sjove bevægelser til populær hip-hop, disco og street-musik.

Stenhøj Dans har i Allerød også undervisning i latinamerikanske og standard-danse for voksne. Her opnås kendskab til danse som for eksempel cha cha cha, jive og vals, som mange nyder at se i 'Vild med dans' på tv.

Begynderkursus

For voksne, som ikke har danset tidligere, tilbyder dansestudiet et 10 ugers kursus, som begynder mandag 2. september kl. 20-21. Her opnås der kendskab til og indtryk af enkelte danse. Efter de 10 gange, kan man fortsætte på holdet og følge undervisningen i lighed med alle øvrige hold frem til starten af april.

Flere informationer om tider for dansestudiets hold, også i Hillerød, på www.stenhojdans.dk.

jesl

Publiceret 26 August 2019 05:30