Klaus Munk-Nielsen er dirigent i Lillerødkoret. Arkivfoto

Klaus Munk-Nielsen er dirigent i Lillerødkoret. Arkivfoto

Lillerødkoret synger igen - og du kan være med

Onsdag i næste uge tager Lillerødkoret hul på sæsonen

"Det er tidligt at tænke på jul. Men i Lillerødkoret starter vi allerede onsdag den 4. september klokken 19.30 med at øve et udvalg af satser fra Messias, som vi glæder os til at opføre til vores julekoncert i Engholmkirken den 11. december. Så lang tid tager det at øve et program, når vi kun har to timer hver onsdag", siger Olav B Christensen, der er formand for Lillerødkorets bestyrelse.

Han fortæller også, at inden julekoncerten skal Lillerødkoret flettes sammen med Lynge Kammerorkester, der udvides med trompet og pauker samt ledsages af orgel. Desuden skal koret suppleres med en ekstern sopran og tenor.

"Lillerødkoret er et åbent kor for alle med lyst til at synge, og det går bedst efter noder, selvom vi også har lydfiler at støtte os til", lyder det fra Olav B. Christensen, der også fortæller, at koret i øjeblikket optager damer til altstemmen og herrer til både tenor og bas.

"Hvis man har lyst men er i tvivl om, det at synge i kor er noget for en, så er det bare at møde op og så prøve stemmen af. Man bliver altid mødt venligt og med godt humør af sangerne i Lillerødkoret og vores dygtige dirigent, Klaus Munk-Nielsen", siger Olav B. Christensen.

Du kan læse mere på lillerødkoret.dk eller kontakte formanden på formand@lillerødkoret.dk. Mødestedet er Blovstrød Skole hver onsdag klokken 19.30.

Publiceret 28 August 2019 08:24