DEBAT:

Grådige? Nej, ansvarlige!

Af Lars Bacher, byrådsmedlem, K
I sin meget lange gennemgang af skolestruktur-sagen sætter Jesper Lander mærkaten "grådige" på Venstre og Konservative med påstanden om, at vi har ødelagt to skoler for at spare penge.

Nej, det handler ikke om grådighed, men om ansvarlighed og modet til at tage nødvendige beslutninger på baggrund af den demografiske udvikling i form af et forventet faldende børne- og elevtal.

Lad os afholde os fra at sætte prædikater på folk.

Jeg sidder ikke i Ebberød Byråd, men tager del i et sundt lokalt demokrati, hvor meninger brydes, og sager nogle gange bliver gjort komplicerede eller fører til beslutninger, ikke alle er enige i.

Som alle andre partier og lister i byrådet er Konservative kun interesseret i at have de bedst mulige skoler for de penge, vi nu engang finder det mest ansvarligt at bruge set i forhold til kommunens mange andre forpligtelser.

I min verden er vi nået meget langt med den seneste bevilling, der giver skolerne tre millioner kroner til drift og 16 millioner kroner yderligere til anlægsudgifter.

Det er en beslutning, der peger fremad og åbner for mere samarbejde - både i byrådet og i forholdet mellem byrådet og skolerne.

Publiceret 22 March 2017 09:33

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV