DEBAT:

Velkommen til det nye parti med vores navn

Jørgen Johansen, borgmester

Det er altid dejligt med nye input, og vi skal altid være klar til at ændre den strategi, som vi har lagt, hvis vi kan forbedre resultatet.

Jeg kan se i jeres indlæg, at I stiller forskellige spørgsmål til vores udvikling, her må jeg anbefale, at I læser vores planstrategi, effektiviseringsstrategi, de sidste tre års regnskaber og budgetter.

Vi skal have en balanceret økonomi, som tager udgangspunkt i den virkelighed, som vi lever i, med flere ældre, nye borgere og andre faktorer, som sætter vores organisation under pres. Derfor arbejder vi også løbende med disse faktorer, og man kan følge dem hver måned i 'Aktuel økonomi' på Økonomiudvalgets dagsorden.

Som organisation skal vi løbende effektivisere, så vi skaber rum til udvikling, og dette skal ske i et tempo, så vores organisation kan følge med, og vi slipper for store fyringsrunder, men kan tilpasse organisationen løbende.

De 32 millioner I nævner i jeres indlæg, er de mulige besparelser, som vi kan vælge i mellem. Vores målsætning i budgettet er omkring 18 millioner, men dette tal kan godt blive mindre, som det ser ud nu.

Vi har igennem de sidste tre år haft en konstant vækst på 1 til 2 procent, så her ligger vi på niveau med København -  det kan vi ikke gøre meget bedre, hvis vi samtidig skal sikre, at der er jobs, skole, pleje, pasning m.m.

Så endnu engang velkommen, der er meget at sætte sig ind i, men I er altid velkomne, ligesom alle andre, til at sende en mail, hvis der er spørgsmål, som l ønsker svar på, eller andet I ønsker oplyst.

Publiceret 20 April 2017 09:29

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV