DEBAT:

Vejbetjening ved Baunesvinget

Af Lisbeth Skov, næstformand for Allerød Venstre, Lyngbakken 16, 3540 Lynge
Byrådet har tidligere foreslået at der skulle bygges 50 små lejeboliger til bl.a flygtninge på spejdergrunden ved Baunesvinget.

Det lykkedes heldigvis for Venstre tidligere på året at skaffe flertal for at ændre boligsammensætningen, således at der nu bliver opført 30-35 boliger i en størrelse fra 85-130 kvm, og at 1/3 vil være ældreegnede.

Venstre håber, at de nye boliger kan blive til glæde for mange Lyngeborgere og til de mange, der ønsker at bytte deres store huse ud med et mindre.

På byrådsmødet på torsdag skal der stemmes om vejbetjeningen for udstykningen af Baunesvinget.

Grundejerforeningerne i området har arbejdet hårdt for, at udkørslen fra de nye boliger kommer til at foregå via Mejeribakken. Venstre har støttet grundejerforeningerne i dette og håber at der på byrådsmødet på torsdag vil være flertal for forslaget.

Venstre ønsker udkørsel via Mejeribakken, da Baunesvinget er en meget smal vej, hvor to biler knapt kan passere hinanden og i øvrigt er der hverken fortov eller cykelsti til de svage trafikanter.

Et af Venstres store ønsker er endvidere at gøre adgangen til skolen og de nærliggende idrætsfaciliteter i området så sikker som mulig, og det mener vi er vil lykkes med denne beslutning.

På byrådsmødet torsdag skal der ligeledes stemmes om at flytte KFUM spejderne og Lynge Petanqueklub til arealet ved Lyngehallen. Venstre håber også for flertal i byrådet for disse flytninger.

Publiceret 21 June 2017 10:05

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV