DEBAT:

Sommer, sol og politiske resultater

Af Mette Abildgaard, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti
Nu er sommeren endelig over os. Det er nu, at vi smider os ned i havestolen, finder den gode bog frem og nyder en velfortjent ferie. Det gør jeg også fra mit sommerhus.

Og mens jeg tænker tilbage på et farverigt folketingsår, så kan jeg læse i aviserne, at vores politik virker.

Sommerhussalget går forrygende takket værd bedre finansieringsmuligheder skabt af Brian Mikkelsen i Erhvervsministeriet. Teknologigiganten Apple vil nu ligge et nyt datacenter i Danmark – hvor vores afskaffelse af PSO-afgiften helt sikkert har fået dem til at kigge mod Danmark.

Og så glæder jeg mig over, at store dele af regeringens bandepakke nu er trådt i  kraft, og at nogle af rockernes forsvarsadvokaterne melder ud, at de finder pakken for hård mod rockerne. Fint med mig, for bandepakken er ikke lavet for rockernes skyld, men for borgernes tryghed.
Alle sammen gode nyheder der gør mig i endnu bedre sommerhumør.

Ikke engang lidt regn og blæst, som meteorologerne truer med, kan ødelægge mit gode sommerhumør. Charmen ved at bo i sommerhus er nemlig også, at man kan søge ly ved kakkelovnen og tænke tilbage. Jeg tænker tilbage på et folketingsår, hvor vi fik ikke bare én, eller to men tre konservative ministre.

Vi indgik i en regering med Venstre og Liberale Alliance, og vi leverede resultater, der alle er med til at gøre Danmark til en endnu bedre udgave af sig selv. Vi fik lavet en vigtig boligaftale, som vil skabe tryghed for boligejerne.

For ikke at glemme vores dagtilbud-udkast, hvor 45 millioner kroner i 2018 blandt andet vil gå til at ansætte flere pædagoger i de institutioner, hvor der er flest børn i udsatte positioner. Ja, jeg kunne blive ved med at opremse gode aftaler, for listen er lang, og glæden stor.

Regeringen med Det Konservative Folkeparti har sendt Danmark på rette kurs, og her fra liggestolen i sommerhuset glæder jeg mig allerede til at fortsætte kursen, når vi igen starter det politiske arbejde op på Christiansborg.

Indtil da vil jeg glæde mig over de gode nyheder – og så vil jeg ønske alle en dejlig sommer med masser af sol, varme og sand mellem tæerne.

Publiceret 12 July 2017 13:15

SENESTE TV