DEBAT:

Vi står op for hinanden i Allerød 10. september

Finn Serup Jensen og Martin H. Wolffbrandt, Gigtforeningen & Scleroseforeningen

Under overskriften ”Vi står op for hinanden” har Gigtforeningen og Scleroseforeningen igen i år fået mulighed for at lave en fælles husstandsindsamling. Det sker søndag den 10. september. Formålet er at indsamle penge til forskning. Vi har brug for din hjælp.

Der er 107 ruter i vores kommune. Derfor er der brug for ”alle gode kræfter”. Vi har især brug for indsamlere, men hvis man gerne vil give en hånd med, men måske ikke har fysik til at gå en rute eller ikke vil ”stemme dørklokker” kan man alligevel hjælpe. Dels er der ”ruter” hvor man står ved et supermarked og dels har vi brug for hjælpere som kan bemande de tre indsamlingssteder som bliver i Lynge, Lillerød og Blovstrød.

Tilmelding er let: Gå ind på på: http://www.viståropforhinanden.dk - klik ”Meld dig som indsamler” og
indtast postnummer (f.eks. 3450 eller 3540). Tip: Man kan godt være flere om en rute (f.eks. være fælles om en rute med ægtefælle eller en ven). Man skal så blot bede om to indsamlingsbøtter. Hvis du vil have en ”rute” ved et supermarked kan en sådan vælges.

Vil du hjælpe på et af de tre indsamlingssteder så ring eller send mail til Martin (mobil 25 53 18 91 / mail martin@wolffbrandt.dk).

Hvorfor er indsamlingen vigtig? Forskningen i de to kroniske sygdomme har de seneste årtier sat nye
standarder for behandling, som har forandret livet for tusindvis af mennesker med sclerose og gigt i
Danmark. Alligevel er der fortsat mange spørgsmål om de to uhelbredelige sygdomme, der står
ubesvaret. Der er altså brug for at ”Vi står op for hinanden” i Allerød så ”koden” til disse to sygdomme kan blive knækket.

Publiceret 14 August 2017 10:57

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV