DEBAT:

Ingen bus til Hillerød - det blev ved snakken

Esben Buchwald, Kandidat for Venstre

Lige nu starter mange unge på deres uddannelsessteder, og så begynder den daglige pendling mellem hjem og skole.

Desværre må de mange som bor i Lynge og som dagligt skal til Hillerød for at uddanne sig på fx handelsskole, teknisk skole eller gymnasium, stadig se langt efter en direkte forbindelse mellem Lynge og Hillerød.

En bus som ellers var meget efterspurgt under debatten på Lynge Messen i foråret. Og der blev da også fra de ansvarlige politikere, luftet en mulighed for at indsætte en 'skolebus' morgen og eftermiddag, eventuelt med en privat operatør. Det blev dog ved snakken. Og da der i juni skulle bestilles busser for 2018 valgte man ikke at bruge 750.000 på en bus til Hillerød for i stedet at bruge 900.000 på at opgradere ruten til Lillerød som 'et alternativ til en ny linje mellem Lynge og Hillerød'. Et noget tyndt alternativ, vil mange sikkert mene.

Det er da rigtigt, at ruten til Lillerød er meget mere benyttet, men det er da ikke så underligt, når det er den eneste mulighed. Vi må altså kæmpe endnu en tid for at få en bedre forbindelse til Hillerød, og det vil vi bestemt også gøre. Men hvor er det synd for de unge som skal bruge ekstra tid i bus i stedet for på uddannelse og job.

Publiceret 17 August 2017 11:23

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV