Flemming Ipsen.

Flemming Ipsen.

DEBAT:

Tillykke til borgerne – Venstre har set lyset

Flemming Ipsen, formand og byrådskandidat, Vores Allerød

Vores Allerød hilser Venstres ændrede holdning til fortsatte besparelser på kernevelfærden velkommen. Venstres formand har 18. august i Allerød Nyt udsendt helt nye signaler for kommende besparelser på kernevelfærden.

Efter årelange besparelser på børnepasning, skole, sundhed og ældrepleje er det gået op for Venstre, at det er ude af trit med den sunde fornuft at vedblive med massive besparelser på den service, kommunen skal levere til borgerne. Fornuften sejrer – tillykke til borgerne.

Venstre har også forstået, at der kan være nye veje for at reducere driftsudgifter, der vil kunne omsættes til at undgå nye serviceforringelser. Investeringer i anlæg skal nemlig have til formål samtidigt at reducere de løbende driftsudgifter. Det har Vores Allerød gennem flere debatindlæg foreslået, som en vej at gå. Det står også i vort valgprogram som omtalt i Allerød Nyt 16. juni.

Vores Allerød ønsker et højere ambitionsniveau end Venstre – vi ønsker at få den tabte kernevelfærd tilbage og ikke bare et stop for yderligere besparelser. Men det tegner godt for borgerne i Allerød, at et af de partier, der står bag store besparelser i servicen, nu har set lyset. Tak for det. Det giver håb for borgerne.

Venstres formand peger ligeledes på, at man ikke kan budgettere driftsudgifter helt op til servicerammen, da der skal bruges penge på vedligeholdelse af f.eks. skolerne. Har Venstre fortsat den holdning, at der skal bygges både svømmehal og tennishal, før der kan gøres noget for vedligeholdelse af f.eks. skoler?

Men alt i alt hilser vi Venstres ændrede holdninger velkommen, og Vores Allerød vil konstruktivt arbejde for forbedret velfærd.

Med kun tre måneder til kommunalvalget håber Vores Allerød, at Venstre vil stå ved det, de siger. Så er der et godt udgangspunkt for et fremtidigt samarbejde.

Publiceret 21 August 2017 13:03

SENESTE TV