DEBAT:

Nu rabler det da for dig, Erik Lund

Erling Petersen, Blovstrødlisten, liste R

Svar på Erik Lunds læserbrev om 'lånte fjer':

Det var Blovstrødlisten, Venstre og John Køhler, Lokallisten Allerød–Sjælsø, der blandt budgetforligspartierne havde bygning af ny institution i Blovstrød med i deres budgetforslag for 2018. Borgmesteren/de konservative havde det ikke med i deres.

Det blev heldigvis som Blovstrødlisten, Venstre og John Køhler havde foreslået det, afsat penge til en ny institution allerede i 2018 i Blovstrød.

Hvis du tænker tilbage på hele forløbet Erik Lund må du tilstå, at det ikke er i de konservatives have ideen til denne institution er groet, så den allerede kunne blive opført i 2018.

På byrådsmødet den 22. juni 2017 blev “Udbud af ny daginstitution i Blovstrød samt frigivelse af anlægsmidler” behandlet og under behandlingen konstaterede John Køhler, at det ikke var en institution, der var med i borgmesterens budgetforslag for 2018 og takkede forældre, Venstre og Blovstrødlisten for at de fastholdt, at institutionen skulle bygges allerede i 2018. SF ved Nikolaj Bührmann var også glad for den nye institution og takkede, Venstre, Blovstrødlisten, og John Køhler. Også Jesper Hammer Ny Borgerlige tilsluttede sig rosen.

At det kniber med din hukommelse, Erik Lund, fremgår jo klart af Allerød Nyts referat af byrådsmødet i bladet den 27. juni 2017 jf. ovenstående eller ønsker du at manipulere med borgerne?

Med hensyn til besparelsen på plejehjemmene vil jeg foreslå, at du også her gransker din hukommelse Erik Lund.

Så hvem mon pynter sig med lånte fjer i disse to sager?

I jeres Nytårshilsen til borgerne 'glemte' I at nævne de øvrige forligspartier, hvor de Konservative alene tog æren for bygning af denne institution, hvilket jeg også tidligere har bebrejdet borgmesteren.

Det glæder dog Blovstrødlisten, at hele byrådet på mødet godkendte igangsættelse af den nye institution.

Publiceret 23 August 2017 12:31

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV