DEBAT:

Allerød har brug for et ungehus

Clara Boa, byrådskandidat, Konservative Allerød

Jeg meget enig i, at der mangler et sted for de unge i byen, og støtter op om tre DSU'ers ønske om at få oprettet et eller flere steder for de unge i byen.
Lige nu har vi kun ganske få steder at være efter skole, da mange af de tilbud, der er for børn og ”unge” forsvinder når man bliver 18, idet målgruppen er rettet mod børn og unge under 18. Derfor er der mange unge over 18, der finder fritidsaktiviteter, venner og omgangskreds uden for byen, hvilket også gør, at man flytter væk for at være tættere på sine venner, og for at dyrke en eventuel fritidsaktivitet.
Et ungehus i Allerød kunne gøre, at man finder både venner og aktiviteter i byen, og flere af de unge vil derfor sandsynligvis blive boende. Det skal naturligvis diskuteres, hvad der skal foregå i ungehuset. Det kunne være alt fra musik, teater, LAN-arrangementer, foredrag for og af unge, informationsmøder til fester og andet. Dette vil jeg spørge de unge om.
For at få unge til at blive i byen kræver det, at man kan finde bolig. Derfor skal der oprettes flere ungdomsboliger til en pris, som de unge har råd til at betale selvom de er på SU.
Der er mangel på ungdomsboliger i byen, og dem der er i forvejen, bliver dyrere og dyrere. Dette gør at mange unge er nødt til at flytte ud af byen.
Det vil jeg være med til at ændre på og dette vil jeg arbejde for, hvis jeg bliver valgt ind i byrådet.
 

Publiceret 29 August 2017 09:55

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV