DEBAT:

Konservative giver kage

Thomas Pedersen, Vores Allerød

Uden sammenligning i øvrigt med den franske revolution, så giver den aktuelle budgetdebat associationer til Marie Antionettes berømte citat: Hvis folket ikke har brød, så lad dem dog spise kage.

Når flere personer fra Konservative nu siger, at Mungo Park, dryland og tennishal er kernevelfærd, så forekommer sammenligningen med kage lige for.

Hvis folket ikke har ordentlige forhold på skoler, plejehjem, institutioner mv. og generelt er utilfredse med serviceniveauet, så giver man da bare prestigeanlæg til dem i form af teatersal og idrætsanlæg, som "alle kan være stolte af".

Jeg mener det er udtryk for arrogance, når man prioriterer dette fremfor f.eks. skolebørns sikkerhed, og ikke anlæg til vejbump på nye skoleveje. Samtidig prøver man at male et skønmaleri, hvor malingen blot dækker over evnen til indhold.

Vores Allerød vil gerne udbygge de gode tilbud, herunder kultur og idræt, til borgerne, men ikke på bekostning af kernevelfærden. Men i langsigtede planer, hvor visionerne skaber samarbejde på tværs i byrådet, til fordel for kommunen.

Publiceret 01 September 2017 10:58

SENESTE TV