DEBAT:

Ledig stilling: Borgmester søges

Flemming Ipsen, formand og byrådskandidat, Vores Allerød

Stærk, visionær leder med gode forhandlingsevner.

1. januar skal borgmesterposten igen besættes i Allerød Kommune. Efter mange års nedskæringer søger vi en borgmester, der kan bringe velfærden tilbage. Vi ønsker, at der fremadrettet er fokus på udvikling og ikke afvikling. Allerød Kommune har et godt fundament og befolkningsgrundlag, der er forudsætningen for at skabe en ordentlig service/velfærd til borgerne. Det er vigtigt, at den kommende borgmester:
- er visionær og kan udvikle kommunen
- formår at være hele byrådets og borgernes borgmester
- har grundlæggende indsigt i kommunal økonomi
- kan skabe fremdrift i udvikling og effektivisering
- har gode leder- og forhandlingsevner
- kan levere mere service for de samme penge

Jobbet
Med reference til byrådet og borgerne får du det overordnede ansvar for drift og udvikling af kommunens samlede aktiviteter. Du får ansvaret for at arbejde for at samle byrådet og bringe service/kernevelfærd tilbage til borgerne.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:
- igangsætte et visionsarbejde for at sætte retning for kommunens udvikling
- igangsætte arbejde med nye politikker, der skal sikre mere service/velfærd til borgerne.
- indføre en ny økonomisk/servicemæssig styring
- bruge resurser på udvikling/effektivisering
- etablere koncept for borgerinddragelse
- levere en bedre service til borgerne
- en højere grad af tilfredshed blandt borgerne

Personen
Du er visionær med gode lederevner og erfaring fra at lede større organisationer. Du brænder for at udvikle kommunen til gavn for borgerne og har gennem dit hidtidige arbejde vist, at du kan håndværket. Du er forhandlingsvant og kan levere resultater til gavn for kunderne/borgerne. Du er en naturlig leder, som selv går foran med et godt eksempel, og kan arbejde sammen med mennesker på alle niveauer. Du ved, hvordan man opnår resultater gennem andre, og du finder stor tilfredsstillelse i at se dine medarbejdere vokse og bidrage til virksomhedens succes. Du har god gennemslagskraft, en vindende personlighed og formår at skabe tilslutning til dine ideer og tiltag.

Dine muligheder
Der er tale om en åremålsansættelse på 4 år med mulighed for forlængelse, hvis borgerne ønsker det.

Udvælgelse
Den 21. November indkaldes borgmesterkandidaterne til samtale. Her skal du vise, om du er den, som det nye byråd ønsker skal stå i spidsen for Allerød Kommune 1.1.2018.

PS! Der er allerede en meget kvalificeret ansøger til Jobbet – Vores Allerød stiller med Viggo Janum. Se hans profil på www.voresalleroed.dk

Publiceret 04 October 2017 10:06

SENESTE TV