DEBAT:

Asfalt

Axel Nielsen, byrådskandidat, konservative

Når der kommer toiletter i bymidten håber jeg virkelig, at der bliver opsat ekstra store politikker håndvaske!
Respekt til de beboere der kæmper for en sag, og på dygtig vis har skabt fokus omkring asfalt problematikken - men ynkeligt at se de politikere, der blot vasker hænder og prøver at udnytte en alvorlig sag.
Så vidt jeg er orienteret, var det kun Enhedslisten, der stemte imod asfalt beliggenheden og ikke overraskende stemte radikale hverken for eller imod. Det er klart, at hvis der er kommet nye gode argumenter frem, har man da lov til at skifte standpunkt. Men husk at kommunen også kan være bundet af diverse love og forordninger fra statens side.
Debatten har heldigvis været nogenlunde sober, men lidt plat at læse omkring et parti, der allerede udnævner deres formand til en sikker borgmester. Ja, jeg ved godt, han har meget erfaring, da han allerede har været i de fleste partier.
En anden kandidat syntes han skal undervise os i, hvordan man sætter kommaer og punktum. Skal det være med Udsagnsled og Grundled?
Lad os nu få den VVM-undersøgelse og dermed diskutere på fakta og ikke følelser, så vi stadig værner om grønne værdier og samtidig opfylder vores kvote omkring erhvervsvirksomheder i Allerød.
Husk at vi har mange andre vigtige ting, vi gerne skulle få til at fungere i Allerød!

Publiceret 05 October 2017 10:57

SENESTE TV