DEBAT:

Ungehus – en investering i fremtiden!

Clara Elisabeth Boa, Nordvænget 28, 3450 Allerød, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti Allerød

Ungeområdet skal stadig forbedres, og jeg vil derfor sætte en million kroner af til forbedring af dette samt til opretningen af et ungehus, hvor et samarbejde med musikskolen er under overvejelse. I et ungehus skal der være plads til enhver, uanset interesse og baggrund.
Et ungehus vil medhjælpe til at holde de unge i byen, også om fredagen, hvor mange unge ellers tager til København for at gå i byen. Ungehuset skal være med til at arrangere aktiviteter for de unge, samt at skabe fællesskab blandt byens unge, samtidigt med at de skal have et opholdssted.
Ungehuset ville skabe muligheder for at de unge kan udfolde sig kunstnerisk, musisk eller på andre måder, om det er kreativt, innovativt eller noget helt tredje skal ikke holde byens unge tilbage fra at være sammen med andre og fra at udfolde sig som individ.
Ungehuset skal være et sted, hvor vi unge har lyst til at tilbringe vores fritid, selv en fredag aften. Om fredagen ville vi skulle planlægge aktiviteter, muligvis i samarbejde med musikskolen, eller med byens andre kunstnerisk-interesserede unge. Intet skal stå i vejen for at man som ung i Allerød skal have lysten til at blive og til at tilbringe sin tid.

Publiceret 05 October 2017 10:51

SENESTE TV