DEBAT:

Læserbrev til vores borgmester

Line Weberg, Uglevang 58

Kærer borgmester Jørgen Johansen.
Jeg hedder Line Weberg.
Jeg er en pige på 18 år, som nu skal være vidne til min elskede barndomsby bliver lavet om til em by med kemikalier i luften og en by ingen vil bo i.
Jeg forstår simpelthen ikke det valg, der er blevet taget. I en lille by som Allerød burde en asfaltfabrik ikke høre hjemme overhovedet! Allerød er en grøn by, som alle elsker og gerne vil beholde.
Der er mange familier der flytter til Allerød for at stifte familie. De vil have børnene til at vokse op i en sund by med gode muligheder. Alt det bliver snart taget fra dem.
Der bliver bygget en asfaltfabrik ude ved Farremosen, som skal køre 24 timer i døgnet. Der kommer larm, farlige stoffer i luften og den gør simpelthen Allerød til en by, ingen vil bosætte sig i.
Det er blevet bevist og hørt om før, at en asfaltfabrik giver hovedpine og kvalme, og sådan en fabrik burde slet ikke ligge tæt på skoler, familier eller ældre mennesker.
Der er så mange steder den kunne ligge. Jeg må ærligt indrømme, at min drøm om at blive i Allerød som voksen og måske endda som gammel forbliver som en drøm eller nærmere et mareridt.
Jeg håber denne beslutning bliver lavet om, så vi alle kan bo i Allerød uden frygt for at dø tidligere.

Publiceret 06 October 2017 10:39

SENESTE TV