DEBAT:

Af med tørklædet hvis man vil være ansat i Allerød kommune

Else-Marie Madsen, Dansk Folkeparti, Folketingskandidat og spidskandidat til byrådet

Dansk Folkeparti har fået vedtaget et forslag i Folketinget om forbud mod at bære Burka og Niqab.

Dansk Folkeparti i Allerød, ønsker udover dette, at forbyde kommunens ansatte at bære tørklæde, nå man er på arbejde. I lighed med den politik Dansk Folkeparti fører på borgen.

Det er en privat sag, at bære tørklæde, og hører ikke hjemme når man repræsentere kommunen. Når man er ansat i kommunen skal man være neutral både politisk og religiøs. Hvad man gør i sin fritid er en privat sag. men når man repræsenterer kommunen skal man være neutral.

I Dansk Folkeparti, mener vi ikke at religiøse forskrifter har noget at gøre i den offentlige sektor. Det er en reklame for Islam, og det skal man beholde for sig selv. Det er herudover et kvinde undertryggende og religiøst symbol. en reklame for Islam, og høre ikke til i Danmark. Det tilkendegiver aktiv afstandtagen fra det danske fællesskab, og opfordrer til parallelsamfund.

Hvis man vil være ansat i Allerød Kommune, må man indordne sig, under de danske værdier, når man er på arbejde. Og så er det af med tørklædet så længe man er på arbejde.

Mange borgere finder det muslimske tørklæde anstødene og dybt krænkende, og det kan være en barriere.

Når man er ansat på et Plejehjem, skal man varetage de ældres tarv, og det er de danske traditioner der gælder, dansk julehygge, dansk julepynt, dansk mad, flæskesteg og frikadeller. Her hører det ikke hjemme med den religiøse hovedbeklædning, som er en reklame for Islam.

Publiceret 10 October 2017 10:49

SENESTE TV