DEBAT:

Asfaltværket: Allerød borgere mød op i aften til byrådsmøde

Thomas Hansen, Ålekæret 3

Kære alle allerødder.

I aften er der byrådsmøde kl. 18.30.

Jeg vil opfordre alle til at møde op og vise deres utilfredshed med byrådets håndtering af denne sag. Hvis et samlet Allerød viser deres utilfredshed har vi et stærkt værktøj op mod kommunevalget. Det kan forhåbentlig få vores byråd til aktivt at finde en udvej og få forhindret Asfaltværket i at flytte til byen.

Lidt fakta:

På flere indlæg der har været omkring værket, kan det ses at normal afstand til bebygget områder er 4 km for at undgå lugt og støjgener.

Der har været ytringer om at flere borgere har ment at det kun går ud over beboerne i Allerød vest, og at de bor trygt i Kommunes store rækkehusbebyggelse eller i midtbyen.

Desværre kan man ikke vedhæfte billeder på læsebreve her på siden, men ved ganske simpelt at indsætte en cirkel på 4 km i radius fra Farremosen i Google Earth kan man se at næsten hele Allerød vil blive generet. Det gælder f.eks. alle Lillerøds og Lynges skoler og daginstitutioner.

Cirklen dækker faktisk hele Lynge og når til Farum midtby.

I skal tænke på at når det er dejligt sommervejr er den typiske primære vindretning sydøst-sydvest. I forhold til Allerød er værket placeret syd sydvest for byen. Dvs. at næsten alle Allerøds borgere får en liftlig lugt af asfalt når man allermest har lyst til at være i haven.

I kommunen er de eneste områder der ligger uden for denne 4 km radius. Det nordøstlige Fuglekvarter samt Blovstrød.

Samtidig vil jeg opfordre alle Allerøds borgere til at skrive under på underskriftindsamlingen mod asfaltværket og melde jer ind i Facebookgruppen "Farremosens erhversområde - En grøn kommune går i sort.

Både underskriftsindsamling og gruppen kan findes her:
https://www.facebook.com/groups/1439788692805852/


Publiceret 10 October 2017 10:55

SENESTE TV