DEBAT:

En GRØN Familie-, Erhvervs- og Fritidskommune

Henrik Kragelund Jansson, kandidat til Allerød Byråd, Radikale Venstre

Jeg nyder at gå i gågaden og handle i de mange butikker, spise is med mine børn og møde venner og bekendt og få en snak med dem.

Jeg elsker at se mine børns glæde når de stolt fremviser deres skoleprojekter, som de har knoklet med under kyndig vejledning fra deres lærere eller går Lucia optog i SFO og på skolen.

Det er skønt at gå tur og løbe i vores dejlige skov og at både mine børn og jeg kan dyrke deres idræt lokalt. Det er i det hele taget fantastisk at vi kan nyde den friske, rene luft uanset hvor vi er her i Allerød.

Sådan skal det også være om 2, 10 og 30 år!

Hvis I spørger mig, så skal Allerød være en GRØN Familie-, Erhvervs- og Fritidskommune.

Det er med den dagsorden at jeg stiller op til byrådet, når der er valg d. 21. november 2017.

Jeg ønsker mig et Allerød:

Hvor vores børn bliver passet i trygge rammer. Det betyder daginstitutioner med bedst mulig normeringer, gerne de bedste i Danmark.

Hvor vores børn uddannes bedst muligt i vores kommuneskoler med de dygtigste lærere og pædagoger, der har tid og faciliteter til at skabe udviklende læringsmiljøer for ALLE børn, blandt andet via åben skole. Det betyder at vi skal sikre de bedst mulige normeringer, 2 lærer ordning osv.

Hvor vi gennem en aktiv bæredygtig erhvervspolitik tiltrækker grønne, teknologiske, videnstunge virksomheder.

Hvor alt vi gør præges af en bæredygtig og grøn tankegang, således at borgerne i Allerød også om 30 år har et godt sted at bo. Vi skal være CO2 neutral kommune.

Hvor vi alle kan dyrke et aktivt fritidsliv i vores grønne omgivelser. Det betyder, at vi skal sikre at det er attraktivt at være frivillig leder og hjælper i kommunen.

Publiceret 11 October 2017 12:07

SENESTE TV