Kamilla Warberg og Tina Nikolajsen.

Kamilla Warberg og Tina Nikolajsen.

DEBAT:

Nye stemmer fra Vores Allerød

Kamilla Warberg og Tina Nikolajsen, Vores Allerød

I Vores Allerød mener vi det, når vi siger, at vi ønsker fornyelse og samarbejde i det nye byråd. Faktisk mener vi det så meget, at personlige ambitioner, mulighed for gode udvalgsben osv. er komplet ligegyldige.
Som vi tidligere har fortalt, har vi kørt Viggo Janum i stilling som spidskandidat og som Vores Allerøds borgmesterkandidat, da han har erfaring med politisk arbejde i et byråd. Vi mener nemlig, at erfaring er en god kvalifikation, når man skal arbejde politisk, og en nødvendighed for, at vi kan præge byrådets arbejde positivt.
Vores Allerød har netop fundet sammen som et borgerligt alternativ, der ønsker fornyelse i byrådet. Vi kan ikke se os selv i nogle af de landsdækkende partiers lokalafdelinger i Allerød – de seneste års ukonstruktive personlige og politiske drillerier og magtkampe har trampet tilliden helt i bund.
Med Viggo Janum i spidsen og gode kræfter i bestyrelsen har vi efter vores overbevisning fundet den mest optimale sammensætning af nye og kendte ansigter. Et miks, der bedst muligt kan åbne døren for Vores Allerøds samlede indsats i det nye byråd. Vores spidskandidat arbejder ikke på egen hånd. Han samarbejder tæt om udvikling af politik med bestyrelsen og de øvrige kandidater: Thomas Pedersen, Flemming Ipsen, Inger Piper, Søren Ærbo Jakobsen, Tina Nikolajsen, Luca Ripullone og Jesper Lander.
Vi ønsker os visioner for byrådets arbejde – hvordan vil vi gerne have vores kommune til at se ud om fem, tyve og tredive år? Vi vil arbejde for, at Allerød igen bliver en attraktiv kommune, der kan tiltrække og fastholde unge, gamle, familier og singler. En kommune, hvor man føler sig velkommen som menneske. Vi bor i en rig kommune, og det bør afspejle sig i den service, der leveres. Og det kræver, at vi nu bliver enige om at prioritere velfærd før mursten. Den politiske udvikling, vi gerne ser i kommunen, kræver åbenhed, respekt, dialog, viden og hårdt arbejde. Det kan vi levere med Viggo Janum som anfører. Og vil du være med til at sætte holdet næste gang, er du velkommen til at melde dig ind i Vores Allerød og bidrage med ideer og arbejdskraft.

Publiceret 20 October 2017 16:30

SENESTE TV