Viggo Janum.

Viggo Janum.

DEBAT:

Gode intentioner

Viggo Janum, Vores Allerød

De etablerede partier Konservative, Venstre og Socialdemokratiet har altid før et valg fortalt borgerne, at de ønsker det brede samarbejde, men efter valget er det hver gang endt i ”hat og briller” og herefter med snævre flertal omkring årlige nedskæringer på kernevelfærd og igangsætning af en række nye prestigeprojekter.
Konservative og Venstre er i valgforbund, så overskydende stemmer på Venstre kan gå til Konservative, og overskydende stemmer på Konservative kan gå til Venstre. Socialdemokratiet har også valgforbund med Radikale, SF og Enhedslisten, men hvad er egentlig nyt på den borgerlige fløj.
Gode intentioner før valget fra både K og V, men varen skal også leveres. I mere end otte år har årlige nedskæringer og ”hovsa”-løsninger (som 2-2 skolestruktur og asfaltfabrikken) været gennemgående temaer.
Vi ønsker alle at stemme på netop vores parti, men en overskydende stemme på Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti, Blovstrødlisten eller Liberal Alliance ryger i samme pulje, så hvor er det nye?

Publiceret 03 November 2017 10:07

SENESTE TV