DEBAT:

Opstillingsprincipper

Søren Jakobsen, byrådskandidat og næstformand, Vores Allerød

Svar på Johnny Lehmanns indlæg om demokrati:

Vores Allerød er en god blanding af engagerede borgere, unge børnefamilier og garvede folk fra politik og erhvervsliv. Vi dækker hele spektret fra SF til Liberal Alliance. Vores fokus er udvikling af Allerød til gavn for alle borgere i alle aldre – uanset landspolitisk ideologi.

Vi har på demokratisk vis valgt, hvem vi vil placere på vores liste.
Vi ved ikke, om vi får ét , to eller flere mandater, men i Vores Allerød er vi enige om, at hvis vi kun får ét eller to mandater, så ønsker vi at få erfarne folk ind, der med åbenhed og erfaring kan arbejde for vores forslag og mærkesager.

Generelt arbejder vi for, at vi meget mere direkte får informeret og involveret alle borgere omkring udviklingen af Allerød. Vi ønsker et stabilt og bredt samarbejde i byrådet med gensidig respekt.

Via det borgerlige valgforbund lander overskydende stemmer på Konservative, Venstre, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Blovstrødlisten i samme pulje. Så en personlig stemme på nr. 8 hos Konservative kan meget vel ende hos en hos Dansk Folkeparti. Din stemme kan således lande på et andet parti end det, som du faktisk ønskede at støtte. Hvor er demokratiet?

Ved seneste kommunalvalg stillede Konservative med en Borgmesterkandidat Erik Lund, der fik 1702 stemmer, men det var Jørgen Johansen med 174 stemmer, der fik posten. Var det det, de konservative vælgere ønskede?

En stemme på en person hos Vores Allerød – den bliver hos Vores Allerød.

Publiceret 08 November 2017 22:03

SENESTE TV