DEBAT:

Lynge et dejligt og trygt sted at bo

Byrådskandidat for V, Lisbeth Skov, Lynge

Lynge skal fortsat være et attraktivt og trygt sted at bo, og jeg stiller op til kommunalvalget, da jeg ønsker at arbejde for, at vi fortsat kan bevare det hyggelige og trygge miljø, som findes her i denne del af kommunen.

Jeg mener, at Lynge fortsat bør udbygges, men ikke hurtigere end vi stadig kan bevare landsbypræget med en skole og en hal, som har været samlingssted for alle aldersgrupper igennem mange år og hvor der tilbydes mange aktiviteter til glæde for alle vores borgere.

Daginstitutionerne og Lynge Skole skal være af høj kvalitet både læringsmæssigt og socialt – steder vores børn er glade for at være, og steder alle forældrene er trygge ved at sende børnene til.

Jeg vil også arbejde for en sikker skolevej, så vores børn selv kan køre/gå til skole og fritidsaktiviteter og derfor vil jeg som noget af det første arbejde for, at der bliver etableret en cykelsti på Uggeløse Bygade.

De kommunale bygninger, herunder skole, daginstitutioner og plejehjemmet skal være tidssvarende og løbende vedligeholdes.

Jeg håber Lynge-borgerne vil sætte deres kryds ved Lisbeth Skov, Venstre, så Lynge kan blive repræsenteret i byrådet de næste 4 år.

Publiceret 09 November 2017 10:02

SENESTE TV