Flemming Ipsen.

Flemming Ipsen.

DEBAT:

Er der en fælles sag om asfaltfabrikken?

Flemming Ipsen, formand og byrådskandidat, Vores Allerød

Byrådet skal 17. november træffe en vigtig beslutning, som dels har betydning for at sætte en midlertidig stopper for byggeriet af en asfaltfabrik i 12 måneder efter høring af parterne og dels skal få styr på den fremadrettede proces.
Men står byråd og borgere sammen om denne udfordring? Har Byråd/forvaltning resurser og ekspertise nok til at løse opgaven? Vi ser en borgergruppe, der i den grad arbejder med at sætte sig ind i sagerne og ifølge det seneste notat har påvist, at der er noget galt i processen fra Fingerplanen til Kommuneplan 2013. Bruger forvaltningen disse informationer i arbejdet for at bremse asfaltfabrikken m.m.?
Sagen slutter ikke den 17. november.
Hvad enten byrådet stemmer for et §14 forbud eller ej, vil arbejdet efter valget 21. november og et nyt byråd 1.1.2018 fortsætte, indtil der forhåbentligt kan sættes et punktum i denne sag. Er der begået fejl mellem Fingerplanen og Kommuneplan 2013, som gør at lokalplanen også er ulovlig? Hvordan forholder Erhvervsministeriet sig til henvendelsen fra Allerød Kommune om at ændre status i Farremosen, så der ikke kan etableres miljøklasse 6-7 virksomheder. Der er muligvis flere veje at gå, men desværre også lange udsigter til alt eventuelt falder på plads.
Du kan læse mere om sagen på www.voresalleroed.dk

Publiceret 13 November 2017 15:14

SENESTE TV