DEBAT:

Rønneholt Parkvej – 40 års usikkerhed bør stoppes

Miki Dam Larsen, viceborgmester (S) Allerød, formand for Børn- og Skoleudvalget

I omtrent 40 år har man debatteret, om Rønneholt Parkvej skulle blive til en omfartsvej, og debatten er nu opstået igen på sociale medier. I de 40 år som debatten har stået på, har beboerne i området ikke vidst, hvad de kunne regne med, alt imens by og trafik har udviklet sig, og området er i dag et helt andet, end da man startede overvejelserne.
Det er derfor kun rimeligt at stoppe usikkerheden én gang for alle. Og det gøres kun ved at bygge boliger for enden af vejen, så en videreførsel umuliggøres. Ved i stedet at skabe mulighed for nye boliger slår vi flere fluer med ét smæk. Vi skaber mulighed for, at ældre borgere og mindre familier kan flytte fra fx to-etagers-boliger i Rønneholtparken og ud i mindre boliger i ét plan. Samtidig skaber vi sikkerhed for fremtiden i området.
Der er mange – specielt ældre i den tredje alder – der ønsker alternativer til vores mange større boliger. Endelig vil mindre boliger kombineret med grønne arealer langs Rønneholt Parkvej have en hastighedsdæmpende effekt, så vejen ikke opleves som en lige landevej midt i byen.
Det er i sidste ende hverken realistisk eller ønskeligt at skabe en omfartsvej midt igennem et boligområde, så lad os på denne måde stoppe usikkerheden med det samme og til gengæld udvikle området til fremtidens behov.

Publiceret 14 November 2017 09:49

SENESTE TV