DEBAT:

Varmtvandsbassin o.s.v.

Bjarne Ørgaard Jensen, Orchidevej 6, 3450 Allerød

Det nuværende byrådsflertal har stemt for varmtvandsbassin , dryland og ny tennishal . I må meget undskylde , men det må være en underlig fornemmelse at spille tennis i en ny hal på en dyne af tabte varme hænder på vores plejehjem i vuggestuer og børnehaver . Det må da også være mærkeligt for de få , der vil daske rundt i varmtvandsbassin og dryland, med udsigt til nedslidte skoler . Og husk lige på , at den daglige drift af disse nye tiltag, koster resourser til opvarmning, personale , rengøring o.s.v.
Jeg vil kæmpe for et ordentligt og respektfuldt byråd. Et byråd fri for kævl og strid. Et byråd , der samlet går ind for kernevelfærd , til gavn for de af vore medborgere , der er ramt af plejekrævende sygdomme. Til gavn for vores børn i vuggestuer og børnehaver. Til gavn for vore kommuneskolers elever, der godt kunne fortjene noget svømmeundervisning.
Jeg tror simpelthen der mangler én i byrådet med begge ben på jorden. Én der kan skære igennem og slå fast, at i næste byrådsperiode er det kernevelfærden, der skal i højsædet. Stem derfor på en gammel tømrersvend uden så mange dikkedarer; Nemlig nr. 8 på den socialdemokratiske liste.

Publiceret 15 November 2017 09:35

SENESTE TV