DEBAT:

Lavere skatter og afgifter giver mere velfærd

Magnus Denlov (I), Kandidat til KV17 for Liberal Alliance

“Skattelettelser eller velfærd” - det er noget vi igen og igen hører fra venstrefløjen, og denne valgkamp er ikke en undtagelse.
Fakta er sådan set, at lavere skatter og afgifter giver flere penge til velfærd.
Desto flere virksomheder der vælger at etablere sig i Allerød Kommune, desto mere får Allerød ind i skatter og afgifter, og det giver et plus på bundlinjen, hvilket vil betyde flere penge til bedre og mere moderne skoler,  flere penge til ældreplejen og alle de ting, vi gerne vil have.
Ifølge en analyse fra DI (læs: Dansk Industri) ligger Allerød Kommune på en af de laveste placeringer ud af alle kommuner, nemlig som nr. 81 ud af 96 kommuner.
Det er i høj grad på grund af, at vi i Allerød både har en enorm høj kommuneskat, samtidig med at vi også opkræver en konkurrenceforvridende skat som dækningsafgiften.
I Allerød er vores kommuneskat i 2017 24,30%, og vores dækningsafgift er 9 promille, hvilket er en af de absolut højeste i Danmark.
Dækningsafgiften er ikke et lovkrav, men noget en kommune kan vælge at opkræve. Det er så et valg, der er blevet taget i Allerød, hvorved man ønsker at holde virksomheder i vækst væk.
Hvis vi ønsker flere penge til de unge, de ældre og til vores skoler, så er det vigtigt,  at vi får afskaffet eller, som minimum, sænker den væksthæmmende dækningsafgift.
Ønsker du også en bedre og rigere kommune ikke kun de næste 4 år?
Så stem Liberal Alliance ind i byrådet d. 21. november, og stem personligt på Magnus Denlov.
Du kan se flere at mine visioner for Allerød lige her: http://magnusdenlov.dk/

Publiceret 20 November 2017 11:40

SENESTE TV