DEBAT:

Valget står for døren

Thomas Frisch, 'En grøn kommune går i sort'

Efter en lang og hård valgkamp, for nogle mere end andre, står valget nu for døren og krydset skal sættes.
Det kan ikke komme som nogen overraskelse, hvad det er, vi har kæmpet for og imod, så det vil jeg for en gangs skyld undlade at repeterer her, men bare stille og roligt reflektere og gøre status!
Hvad er det, vi alle sammen så godt kan lide ved at bo i Allerød? Hvad er Allerød for en størrelse?
Jeg tænker det er: Vi har en stor grad af frihed, vi har naturen omkring os, godt udbud af fritidsaktiviteter, teater, biograf, nyt stort bibliotek en hulens masse pizzabarer, og jeg kunne blive ved.
Men er der noget vi ikke kan lide, så er det bøvl, og bøvl det kommer der, når man begynder at placere asfaltfabrik og anden forurenende industri på et så åbenlys tåbeligt sted som Farremosen.
Så bliver vi bekymrede og går i aktion for at få Allerød tilbage på sporet.
Og nu tilbage til valget. Hvilket parti skal man stemme på? Skal man stemme personligt? Skal man stemme blankt? Skal man stemme?
Vi har prøvet at give vores bud, og peget på de to partier, Konservative og Blovstrød Listen som i dag sidder i byrådet, og som ved aktiv handling, har vist at de vil det samme som os, forsøge at få Allerød tilbage på “sporet” med hensyn til forurenende industri i Farremosen.
Andre partier har også ved aktiv handling, vist at de ikke vil det samme som os, og ved deres handling også vist, de mener Allerød, er på rette spor, og derved ikke prøve at ændre planen for Farremosen!
Uanset om man mener det ene eller det andet, så er en ting helt klart, selvfølgelig skal man stemme, vi lever i et demokratisk land, og i respekt for det, så vil jeg ønske alle et godt valg tirsdag!

Publiceret 20 November 2017 10:58

SENESTE TV