DEBAT:

Tillykke til Allerød

Ivan Kastrup, Parkvej 12, Blovstrød

Kommunalvalget er nu overstået, og tilbage står vi i Allerød med et friskt - og i mine øjne - rigtigt godt nyt byråd, der er klar til at tage over om kort tid.

Der blev sorteret godt ud i partihopperne, levebrødspolitikerne og taburetklæberne, og det var i min optik fuldt fortjent. Og folk der tidligere har bedrevet godt politisk håndværk er tilbage i byrådet. Og bedst af det hele er, at vores nye borgmester er en ren og ubesmittet person, der ikke har været involveret i alt det politiske fnidder der har været i alt for mange år. Man forsøgte godt nok at skyde ham i sænk i perioden op mod kommunalvalget, men det lykkedes naturligvis ikke.

Jeg ønsker derfor det nye byråd tillykke - og i særdeleshed vores nye borgmester Karsten Längerich. Jeg glæder mig til at opleve dig tage ansvar og samle byrådet (flertallet som står bag dig - konservative vil jo ikke uden udvalgsformandsposter), og så kunne jeg godt tænke mig at du fik fokus på nogle af de møgsager der ligger i baggrunden, herunder låsesagen - så ansvaret kan placeres korrekt og de forsvundne låsesystemer genfindes, og til glæde for Allerød Kommunes borgere.

For det er på tide, at der ryddes ordentligt op nu - og lur mig, det bliver kun en fordel for det nye byråds flertal. Og så kan der fokuseres på en genopretning af velfærden i kommunen.

Publiceret 24 November 2017 09:29

SENESTE TV